رفتن به محتوای اصلی
x

درخشش دانشجوی دانشگاه یاسوج در المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان کشور؛ قهرمانی در ماده ۸۰۰ متر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پنجمین روز از برگزاری #المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود، مانی مختاری، دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه یاسوج، با درخشش در رقابت‌های دوومیدانی، موفق به کسب عنوان قهرمانی ماده ۸۰۰ متر شد.

مختاری در این رقابت "با ثبت رکورد ۲ دقیقه و ۴ ثانیه و ۳ دهم ثانیه" با اقتدار "در جایگاه نخست ایستاد" و مدال طلای این ماده را از آن خود کرد.

این ورزشکار دانشگاه یاسوج همچنین در رقابت‌های "ماده ۱۵۰۰ متر" نیز عملکرد قابل توجهی داشت و با "کسب مقام سوم"، دومین مدال خود را در این دوره از مسابقات به دست آورد.

گفتنی است المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور و به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.