رفتن به محتوای اصلی
x

جشن بزرگ «خانواده دانشگاه یاسوج» به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) برگزار شد / خبر خوش رییس دانشگاه درباره ترمیم حقوق کارکنان و اساتید

 رئیس دانشگاه یاسوج در آیین تجلیل از کارکنان و اعضای هیات علمی این دانشگاه که به مناسبت میلاد مولی‌الموحدین علی (ع) برگزار شد، از تحقق رویکرد عدالت‌محور در پرداخت‌ها و تلاش برای ارتقای رفاهیات دانشگاهیان علیرغم تنگناهای اقتصادی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی نوری‌پور رئیس دانشگاه یاسوج در این مراسم که با حضور پرشور کارکنان، اعضای هیات علمی و خانواده‌های آنان برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز مرد، و همچنین گرامیداشت مقام زن، اظهار داشت: نگاه ما به دانشگاه، نگاه به یک خانواده بزرگ است و حضور خانواده‌های محترم در کنار همکاران، نشان‌دهنده همبستگی و صمیمیت در این مجموعه علمی است.

شفافیت مالی و تسویه بدهی‌های معوق

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به عملکرد ۱۰ ماهه مدیریت جدید، به شفاف‌سازی وضعیت مالی پرداخت و گفت: در حالی که با بدهی‌های  از سال‌های گذشته مواجه بودیم، با برنامه‌ریزی دقیق موفق شدیم بخش عمده‌ای از این مطالبات را تسویه کنیم و اجازه ندهیم هیچ‌کدام از مزایای رفاهی مصوب، حذف شود.

وی افزود: علیرغم چالش‌های اقتصادی کشور و محدودیت‌های بودجه‌ای، نه تنها ریالی بدهی جدید ایجاد نکردیم، بلکه با افزایش سهم دانشگاه در بیمه تکمیلی به ۷۰ درصد، گام موثری در کاهش هزینه‌های درمانی همکاران برداشتیم.

رویکرد عدالت‌محور در مدیریت و رفاهیات

دکتر نوری‌پور با تاکید بر لزوم رعایت عدالت در بدنه دانشگاه تصریح کرد: در این دوره، مرزبندی‌های جناحی و منطقه‌ای جای خود را به شایسته‌سالاری و مساوات داده است. ما در اختصاص پست‌های مدیریتی و حق‌الزحمه‌ها، بالاترین سقف قانونی را برای واجدین شرایط بدون در نظر گرفتن نگاه‌های سیاسی لحاظ کرده‌ایم.

وی همچنین به حمایت از فعالیت‌های پژوهشی اشاره کرد و گفت: اعتبارات پژوهشی (گرنت) اعضای هیات علمی را نسبت به گذشته ۳ برابر کردیم که این اقدام در شرایط فعلی، حرکتی جهادی برای حمایت از تحقیق و توسعه محسوب می‌شود.

خبر خوش در مورد افزایش حقوق‌ها

رئیس دانشگاه یاسوج در بخش دیگری از سخنان خود به دغدغه معیشتی دانشگاهیان پرداخت و اعلام کرد: موضوع افزایش حقوق کارکنان و اعضای هیات علمی با جدیت پیگیری شده است و طبق آخرین رایزنی‌ها با مسئولان وزارتی، تمامی مجوزها و امضاهای لازم اخذ شده و این نوید را به همکاران می‌دهم که این تغییرات در احکام حقوقی، به زودی عملیاتی خواهد شد.

قدردانی از همراهی خانواده‌ها

دکتر نوری‌پور در پایان با تقدیر از صبوری و همراهی خانواده‌های کارکنان و اساتید، خاطرنشان کرد: پذیرش مسئولیت در فضای دانشگاهی بدون همراهی و فداکاری همسران و فرزندان ممکن نیست. موفقیت‌های امروز دانشگاه مرهون آرامشی است که خانواده‌ها برای همکاران ما مهیا کرده‌اند.

بخش‌های مفرح و فرهنگی جشن

بخش پایانی این مراسم به برنامه‌های شاد و فرهنگی اختصاص یافت. اجرای ترانه‌های زنده، نمایش تئاتر طنز و برگزاری مسابقات سرگرمی میان حاضران و فرزندان کارکنان از جمله بخش‌های جذاب این جشن بود که با استقبال گسترده روبرو شد. در انتهای مراسم نیز به برندگان مسابقات، هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.